AOTO skaper live-opplevelse på LDI 2021 med storskala LED-sceneløsninger

2021 19.-21. november, en av verdens ledende og mest innflytelsesrike profesjonelle arrangementer-LDI 2021-konferansen i Las Vegas holdt i sentrum.Som en leder i den globale audiovisuelle industrien, viste Alto et komplett utvalg av oppgraderte teknologier og integrerte løsninger på 1841-standen, inkludert XR-film- og TV-løsninger, Mini LED-skjermer og nylig utgitte leieprodukter.
Den mest iøynefallende standen var XR-oppslukende virtuelle studio, som brukte 144 RM2.3-paneler som bakvegg og M5.8H som tak for å lage en virtuell opptaksscene;tiltrekke kunder til å stoppe, samhandle direkte med den virtuelle scenen og oppleve et naturtro opplevelsesmiljø.
LED-skjermen bruker sanntidsgjengivelsesteknologi for å gjenopprette den dynamiske digitale scenen, og kamerasporingssystemet lokaliserer rommet og fanger opp handlingene til karakterene.Mens du fortsetter, bruk 150-tommers HD alt-i-ett-maskinen til å presentere og sende ut virtuelle 3D-scener i sanntid.I standen vår kan kundene se hele prosessen med virtuell skyting med egne øyne.
Altos ledende programvare- og maskinvarefunksjoner inkluderer moiré-reduksjonsbehandling, forbedring av fargekast i store vinkler, høydynamisk HDR-behandling, opptaksmatching, fargekorrigering på storskjerm osv., som fullt ut oppfyller kravene til virtuell fotografering.
Den splitter nye SV3.9-serien er det mest overraskende produktet som vises på denne utstillingen.Og dette etterlengtede produktet debuterte offisielt for første gang.Utviklingen av dette utendørs applikasjonsproduktet er et viktig skritt i å utforske markedet for livebegivenheter.
Disse panelene er veldig sterke og slitesterke, men også veldig lette.På grunn av det innovative og unike bakre triangulære sammenleggbare vindstøttesystemet, har hver boks stor bæreevne og avansert total stabilitet, og tåler høye vindhastigheter og dårlig vær, noe som gjør disse panelene til et ideelt valg for utendørs festivaler og arrangementer.SV3.9 videoveggen kan stilles inn som en konveks eller konkav buet skjerm med en vinkel på ±5 grader, noe som gir ubegrensede kreative muligheter for scenen din.
Et dedikert vognsystem er utviklet for å lette transporten og gjøre installasjonsprosessen svært effektiv.Den innovative designen til panelene gjør at de kan løftes direkte fra vognen.Den sammenleggbare støttedesignen til hvert skap sparer lagringsplass.Selv med ekstra tilbehør kan skapet transporteres med vogn.
På denne utstillingen er den sømløse AOTO 4K LED-skjermen utstyrt med Mini-produkter 6 meter lang og 3,3 meter bred, og presenterer høyoppløselig og delikat bildekvalitet, og gir en sterk visuell innvirkning.
Mini RS-serien er designet for å bedre møte utviklingsbehovene til en bedre visuell opplevelse;bedre visningskvalitet, klarere og rikere bilder, og lettere LED-skap for arrangementsapplikasjoner, som kan brukes i konferanser, utstillinger, mellomstore og store applikasjoner som business og e-sport.


Innleggstid: 24. november 2021