Hva er noen realistiske misoppfatninger om bruk og drift av sveiseroboter?

Det er enkelt å programmere roboten, og med den enkle interaktive skjermen på anhenget kan til og med arbeidere som må overvinne språkbarrierer lære å programmere roboten.

Roboten trenger ikke å være dedikert til én oppgave, som å lage bare én del, takket være antallet sveisedelprogrammer som kan lagres i robotens kontrollenhetsminne, hvis hurtigbytteformsettene er riktig utformet, kan være veldig raskt fra En del går til en annen del.På en gitt dag kan flere ulike deler produseres i samme sveisecelle.

1 (109)

Ingen robot kan løse problemer med sveisekvalitet alene.Kvalitet kan være et problem hvis delen ikke er riktig utformet, delen ikke er riktig produsert eller sveiseskjøten ikke er ordentlig forberedt eller presentert for sveiseroboten.

Å bli en svært dyktig sveiser krever mange års erfaring, opplæring og praksis, mens en robot sveisecelleoperatør bare laster delen, trykker på den aktuelle knappen for å aktivere maskinen og losser delen.Opplæring av robotoperatører tar faktisk mindre enn en time.

1 (71)

 


Innleggstid: 28. mars 2022